به گزارش شهرآرانیوز؛ امیررضا صالح مقدم گفت: از این تعداد، ۲۷۰ نفر از کارشناسان پرستاری از بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دولتی در ۷۰ موکب و ایستگاه سلامت مستقر در جاده های منتهی به مشهد، ۹۰ هزار خدمت پرستاری به زائران پیاده، ارائه دادند.
وی با بیان این که در هر ایستگاه حداقل ۲ پرستار در شیفتهای صبح و عصر حضور داشتند ادامه داد: کنترل فشارخون، قند خون، پانسمان، ماساژ تراپی، تجویز مسکن و راهنمایی بهداشتی از جمله خدماتی است که کارشناسان پرستاری در موکبهای سلامت بین راهی در این ایام انجام داده اند.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر این، در راستای ارائه خدمات به موقع به بیماران احتمالی در صحنهای حرم رضوی ۶۰ نفر پرستار واکنش سریع در سه روز انتهایی ماه صفر مستقر شدند که تیمهای واکنش سریع متشکل از تیمهای دو نفره شامل یک پرستار متخصص و یک دانشجوی سال آخر هستند و تا کنون ۶۰ هزار خدمت به زائران رضوی ارائه کرده اند.
صالح مقدم افزود: علاوه بر این همه بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی به لحاظ تامین نیروی پرستار به ویژه در بخشهای اورژانس، اتاق عمل و بستری آماده باش بودند تا پوشش خدمت رسانی به زائران پیاده به خوبی انجام شود.
وی با بیان این که تمام این خدمات در چهارچوب مصوبات ستاد بهداشت، سلامت و خدمات سفر دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و این ایستگاه های سلامت برای خدمت رسانی به زائران پیاده تا هفتم مهرماه امسال فعال هستند.
منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد